Första vandringen på sörmlandsleden

kiljano SORMLANDSLEDEN 2 Kommentarer

En liten försommarvandring i månadsskiftet Maj / Juni 2011.

walking sormlandsleden

walking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsleden

Vi startade i Järna och slutade vid Laxne. Vädre var underbart och alla insjöar bjöd på otroligt fint bad. Det blev totalt fyra nätter och ca 4 mils vandring. Jag ska försöka återkomma till Sörmlandsleden och fortsätta på nästa ettaper. Dom som vi gick under den här resan är:  11-14

Kolla på dessa länkar för varje etap: 11, 12, 13, 14

 

 

 

Kommentarer 2

    1. Post
      Author

      Hej. Du hittade ett riktigt gammalt inlägg 🙂 jag skulle tro att klipphällen är i närheten av Laxne, tex vid stora kvarnsjön. Hela streckan är jättefin! Rekommenderas starkt

Kommentera