Joey Fever´s nya musikvideo: Ti Li Boom! gjord av kiljano

kiljano FILM 0 Kommentarer

Ca 5 inspelningsdagar, mest i min källare, som vanligt fick jag en hel del hjälp från Dorothea samt Ossi som var med och hjälpte till lite, Joel har klippt nästan allt, med min tekniksupport och med mig som bollplank, jag kan inte namnen på alla som medverkar men här är dom jag minns: Selam, Sick in Head, Aisha, Al Azif, Safari Sound, Scorpio, Jonatan, Caribinghy och Leafy.
Joel hade en ide om att göra nästan hela videon tät och klaustrofobisk, snabba klipp och mycket människor och rörelse, sen i sticket så bryter man stilen och visa den första vida stora bilden. Vi klurade lite och snackade med folk som ville vara med, vi letade lite locations, filmade i allt utom regelrätta studios och med små medel har vi åstadkommit mycket.

Lite blandad info: jag använde mitt nya portabla räls, Kessler Krane Pocket Dolly – phillip bloom edition för att göra små, nästan omärkbara åkningar, minidolly går perfekt att montera på mitt vinten vision 5 stativ, dessutom har jag övergått till att bara använda Really Right Stuff till mina snabbfästen. Ljuset som jag använde var en kombination av olika lysrör (Se mitt senare inlägg om lysrör), Lowell Omnilight, Litepanels och massa discoljus som jag använder när jag discjockar. Jag har även gått över helt och håller till FCPX, dvs. final cut pro X, jag är mycket nöjd med det beslutet, även den ytterst lilla färgkorrigering gjordes i FCPX.

Jag har tidigare visat lite bilder från inspelningen HÄR och HÄR. Nu så är det dags att presentera video: Ti Li Boom av Joey Fever

Videon finns även på VIMEO.

Kommentera