Såld: Multiglider vf 15 – dolly / slider / camera support

kiljano TILL SALU 0 Kommentarer

Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider

Stor och robust portabel räls /glider för film och videoproduktion. Rälsen är ca 2 meter men den effektiva längden för en åkning är ca 170cm. Man kan montera kameror upp till 30 kilo (har jag för mig). Multiglidern använder en motvikt för att möjliggöra åkningar med tunga kameror även vertikalt. Kan monteras direkt på marken med två fötter som ingår eller på medföljande manfrottostativ vilket möjliggör panoreringar och tiltningar, som i kombination med kameraåkningar kan åstadkomma väldigt många olika rörelser. Levereras med case. Det medföljer ett stort stativ från Manfrotto (påminner om sachtler) som går att höja en bensektion samt en tillbehörslåda med vikter, monteringstillbehör för kamerahuvud, armar som kan monteras på manfrottostativet, verktyg och manual.

Skicket är mycket bra, den är köpt från Utbildningsradion där den använts sparsamt.
Jag har bytt gummipackningar kring hjulen på motvikten och själv endast använt den ett fåtal tillfällen. Kan monteras och prövas i farsta.

Nypris på denna var runt 40.000 kronor och om du vill köpa en modern modell av en multiglider får du betala upp emot 70.000 (LÄNK). Jag har tänk sälja den för 10.000 8.000:- men kan tänka mig att diskutera priset på plats. Jag har numera en glider / slider / dolly från kesslercrane modell pocket dolly ”philip bloom”, därav säljer jag denna. Den här multiglidern kan dock ta extremt mycket tyngre kameror och har fler användningsområden tack vare motvikterna och den ställbara huvudmonteringen.

Sökord: filmutrustning, filmproduktion, videoutrustning, videoproduktion, sachtler, vinten, miller, camera support, grip, dolly, jib, kran, räls, filmräls, kessler, zacuto, dslr, arri.

VIDEO

Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider Multiglider fj 15 - camera support / dolly / slider

Kommentera