FILM: Gotland – En resa i Augusti.

kiljano FILM 2 Kommentarer

I augusti kan man ofta, ensam få ströva bland öns olika landskap. Det är inte första gången jag njuter av stenstränder, klintar och magiskt ljus. Genom åren har jag hittat några favoritplatser som jag gärna återkommer till. Under denna resa ville jag dokumentera och visa några av dom platserna. Det här är min bild av Gotland, den är långt ifrån fullständig och jag välkomnar nya tips på vackra platser och spännande miljöer – så att kommande resor blir fulla av äventyr och fortsatt utforskande.

I mitt förra inlägg från Gotland visade jag stillbilder på några av platserna jag besökte. Jag lovade att inom kort även kunna bjuda på rörliga bilder. Nu är filmen klar. Här ser man oss paddlande på Bästeträsk, snorklande vid kusten utanför grogarnshuvud och utforskande Linnes grotta. Detta varas med bilder från Stenkusten, Lergrav, Grogarns, Furilen och Svajde.
Det blev en kreativ reseberättelse som kombinerar timelapse-scener och klipp gjorda med en actionkamera.

För er som gärna vill se timelapse filmerna från Gotland har jag gjort ytterligare en variant med endast dom. Den är dessutom i 1080p så den blir mycket bra även på stora skärmar.

För att fritt kunna sprida den i alla kanaler har jag även gjort musiken. Jag har gjort tre små musikstycken själv med min gitarr – en tagning per låt! och inspelad på min smartphone. En av bitarna har jag även lagt upp på soundcloud.

Lämna gärna en kommentar eller ställ en fråga om du undrar något.

 

Kommentarer 2

    1. Post
      Author

Kommentera