Sörmlandsleden etapp 24-26, video

kiljano FILM 0 Kommentarer

För precis ett år sedan, i början av Maj 2013 vandrade vi ännu en gång några etapper på Sörmlandsleden.

Sent på kvällen ställde vi bilen nära Svalboviken. Vi vandrade inte mycket första kvällen utan hittade en fin tältplats vid sjön Tryningen. Dag två hade vi fantastiskt väder och jag filmade en hel del med min lilla gopro-kamera. Det var ett par trevliga etapper med många möjligheter till bad och fina tältplatser. Den andra natten valde vi att stanna vid Myr-Grytens vindskydd. Här njöt vi av solnedgången på bryggan vid den lilla sjön, vi grillade korv och hade det bra i största allmänhet. Vi var igång tidigt den tredje dagen. Vi skulle på en konferens i Vallmotorp som skulle starta klockan 10. Det var en härlig två-dagarstur.

Detta är den första filmen som jag har lagt upp, som jag har gjort med min lilla mini-steadicam för Gopro. Jag tycker att det blir riktigt fint. Kommentera gärna eller ställ frågor om utrustningen.

Kommentera